Brékingnyúz! 50%-os RedGiant kedvezmény!

Forrás  FCPUG
A RedGiant effekt-plugin-okat forgalmazó cég (nagyon ismert az utómunkával foglalkozó körökben) november 1.-én és  2-án 50 %-os  kedvezményt ad 2 plugin csomagjára. Az egyik a  MagicBulletLooks, a  másik pedig a  MagicBullet QuickLooks. Az előbbi 400 USD helyett 200-ért lesz beszerezhető, az  utóbbi pedig  100 USD  helyett  50-ért. Az utóbbiban 100 db holywood-i szintű színkorrekció alapú kinézet-módosító plugin van. Szerintem K..vára  megér 9.000 Ft-ot. Ez a leggyorsabb, és legegyszerűbb módja annak, hogy klasszikus, mozifilmszerű kinézetet  adj  videóidnak. Profeszionális  pluginokat kapsz nagyon alacsony áron. Hogy mire  jó az  ilyen plugin?  Például igen érdekes egy  filmben, ha a video szín-hangulatát, melegségét/hidegségét  stb. a beszélgetés hangulatával, vagy éppen a fejezet témájának hangulatával harmóniában tudod változtatni. Vagy például, ha egy borult időben felvett  esküvői videót meleg , napsütést és vidámságot sugárzó filmmé tudsz tenni kb 1 mozdulattal. ( az ügyfelek imádják!)  A pluginok kérhetők FCS-hoz, SoniVegas 8-hoz  és  AE-vel is  kompatibilis.

A kedvezmény csak  FCPUG tagoknak jár. az FCPUG oldalon tudsz regisztrálni, ha "utó-munkás" vagy. Érdemes, mert sokszor van szó olyan dolgokról, amely messze nem csak Mac és  FCP  vonatkozású!

Itt pedig megnézheted a  Dave Kaminsky filmjét. Bemutat pár  Quick Looks  effektet.

 

 

 

 
09-10-15.

A bejegyzés trackback címe:

https://webvideomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr851452624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

WEBVIDEOMARKETING

Hát a nevében is benne van. Mindenről, ami video a weben. Miértekről, hogyanokról, technikákról, eszközökről, hatékonyságról.

Utolsó kommentek

RSS - katt rá!

Mac Superstart! Válts Mac-re!

süti beállítások módosítása